Aldaia contínua immersa en el seu esforç per fomentar la cultura i teatre en la localitat. Amb motiu de les dates Nadalenques i un any més torna l’anomenat “Bonic” que aquest 2016 compleix el seu 12 edició. Parlem del Cicle Nadalenc de Teatre Infantil per a xiquets i xiquetes. Així, el TAMA, el teatre auditori municipal d’Aldaia portarà 3 obres molt diverses a tot el públic que vulga gaudir de les millors produccions del moment.

Per a tots els públics, el famós mag Nacho Diago presenta l’espectacle “Viatge a la lluna”. Un recorregut a través dels il•lusions i la imaginació que sorprendrà a tots els assistent.

També, la companyia NS Dansa presenta la seua obra “El colors del tic-tac”. L’argument: tres amics en una casa celebrant un aniversari i de sobte: tempesta, per, imaginació i amistat.

I per a posar un fermall d’or, la Lola Boreal torna amb el seu espectacle Vila Quitapenas, un espectacle divertit i transdisciplinar per a tota la família que barreja dansa, teatre, tecnologia i dibuix, però sobretot: persones i bicicletes. A més, el públic juga un paper molt important en el desenvolupament de l’obra.

És el 12 Cicle Nadalenc de Teatre, el “Bonic” d’Aldaia que fa del Nadal un punt d’inflexió cap a l’art del teatre.

SHARE