Aprendre anglès no té perquè ser avorrit, una bona manera és aconseguir parlar una llengua estrangera mitjançant la tècnica de ‘Aprendre fent’. Durant estes vacances de Setmana Santa, els xiquets i xiquetes de Mislata han tingut la possibilitat de participar en una singular iniciativa que portava per títol “Kitchen for kids” i que no és més que un taller de cuina que s’imparteix en la Casa de la Dóna íntegrament en anglès.

Els responsables d’esta iniciativa, amb trajectòria destacada en el municipi, són l’associació Quera i la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Mislata, que del 18 al 21 d’abril han oferit als més xicotets de la ciutat la possibilitat d’aprendre anglès mentre gaudeixen cuinant.

El taller de cuina està impartit per dos professors titulats i la influència britànica va molt més allà de la llengua vehicular del propi curs. Totes les receptes, tant dolces com a salades, han sigut el resultat d’una pluja d’idees realitzada amb les famílies i centrades en la cuina saludable.

SHARE