Vuit artistes optaven a crear la falla infantil de l’Ajuntament del 2018. I un d’ells es va alçar amb la victòria sobre els altres. Miguel Hernández va aconseguir que el seu projecte ‘El xicotet príncep’ convencera al jurat i fóra el triat para tan important encàrrec.

Una decisió presa pels membres del jurat amb un veredicte per unanimitat. La responsabilitat ha recaigut amb Miguel Hernández que en els últims anys va donar el salt a la màxima categoria i es va fer un buit entre els grans.

L’artista que donarà a conèixer el projecte d’aquí a una mica més d’un mes, ha obtingut en els últims anys el cinquè premi de la Secció Especial amb la falla Malvarrosa-Ponz-Cavite.

A Miguel Hernández li agrada treballar amb textures i teles amanides amb molta originalitat. Haurem d’esperar encara unes setmanes per a descobrir com serà la falla infantil de l’Ajuntament del pròxim any.

Si han sigut vuit els artistes que han competit per donar forma al monument infantil, en el dia de hui se sabrà qui serà l’encarregat de desenvolupar la falla gran. En esta ocasió, dues són els aspirants, els dos últims mestres majors del Gremi: José Latorre i José Ramón Espuig.

Sens dubte, les falles del 2018 ja han donat el tret d’eixida.

SHARE