(Com. Prensa).- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha afirmat que el PPCV “defensa a les persones i les col·loca en el centre de la política social”. Bonig s’ha pronunciat així a Alfafar, on ha assistit a la presentació de l’informe EDUSI en l’ajuntament. Posteriorment la presidenta del PPCV ha visitat les Aules Col·labora en el barri Orba acompanyada per l’alcalde de la localitat, Juan Ramón Adsuara.

La presidenta del PPCV ha destacat este projecte, “pel qual l’Ajuntament d’Alfafar ha rebut un premi de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) -que aglutina als més de 8.000 municipis d’Espanya- a les bones pràctiques en matèria municipal per un projecte social de prevenció de l’abandó escolar”.

“Si per alguna cosa s’ha caracteritzat l’ajuntament d’Alfafar, amb Juan Ramón Adsuara al capdavant, és per posar a les persones en el centre de les polítiques, la qual cosa li ha valgut este reconeixement”, ha manifestat. “Les aules tenen una nova forma d’entendre la política social, de caràcter preventiu, d’evitar l’abandó escolar i volen donar una eixida a aquells joves que no troben en el sistema una eixida professional. Per açò és tan important unir formació i prevenció amb el món laboral”, ha explicat Bonig.

Per la seua banda, l’alcalde de la localitat Juan Ramón Adsuara, ha explicat a la Presidenta del PPCV que el ‘Model Alfafar’ “està traspassant fronteres i moltes de les accions que s’estan duent a terme estan sent copiades per altres municipis, com per exemple el Gabinet Jurídic Antideshaucios que ha permès des de 2012 que cap veí de la localitat es quede sense habitatge. Un servei oferit per l’Ajuntament d’una forma totalment gratuïta”.

Per a Adsuara “tenir el suport de les persones és molt important. És un reconeixement públic del bon fer i dels bons resultats que s’estan aconseguint a Alfafar escoltant als veïns i sabent quins són les seues necessitats. Amb vocació i molt treball i esforç s’aconsegueixen bons resultats que fan que totes les persones que viuen a Alfafar estiguen orgullosos de formar part d’aquesta gran família”.

SHARE