(EFE).- El SanSan Festival ha clausurat la seua quarta edició, la primera que celebra a Benicàssim, amb un balanç de 55.000 assistents en les seues quatre jornades i un impacte econòmic de 5,5 milions d’euros, segons ha informat hui el director del certamen, Santiago Álvarez.

El festival s’ha celebrat en el recinte de concerts de la localitat castellonenca del 13 al 16 d’abril, en plena Setmana Santa, i preveu repetir ubicació en la seua edició de 2018, segons ha confirmat el seu director.

Álvarez ha assenyalat que l’impacte econòmic generat pel festival a Castelló és “una demostració clara que el matrimoni entre el SanSan i la província llança uns resultats immillorables”.

“La província ens ha acollit des del principi amb els braços oberts i, després d’un festival històric pels seus concerts i la venda d’entrades, esperem seguir units a Benicàssim molts anys”, ha indicat.

En esta quarta edició del SanSan Festival han passat més de 55.000 persones repartides entre les seues quatre jornades: 13.500 el dijous 13 d’abril, 14.000 la jornada del divendres, 14.000 la del dissabte i 13.500 el diumenge, han informat des de l’organització en un comunicat.

Quant al perfil del públic, el 36 % procedeix de Madrid, el 22 % de València, el 20 % de Castelló, el 12 % de Barcelona i un 10 % d’altres zones com Zaragoza, Bilbao o Alacant, han assenyalat les mateixes fonts.

SHARE